Cocobiacoweg 200 te Paramaribo
Telefoon nummer:   597-8973937

Contact

Over ons


Welkom op surivacapartments.com. Bekijk op uw gemak de foto's en volledige beschrijving van de woningen. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met ons.
Ons telefoonnummer: 597-8973937
verhuurap.sur_sital@live.nl


Achtergrond informatie van het bedrijf
Begin dit jaar zijn er in Suriname een aantal huizen gebouwd door Surivac. Deze huizen zijn met passie gebouwd om het perfecte vakantie gevoel te krijgen in Suriname. Alle vakantiehuizen zijn voorzien van de nodige voorzieningen. De vakantiehuizen in Suriname zijn ook voorzien van een groot hek met een grote voortuin, zoals je kunt zien op de foto pagina.

Visie
Onze visie is mensen de mogelijkheid geven om appartementen of bungelows in Suriname te kunnen huren tegen een betaalbare prijs. Surivac wil je het echte vakantiegevoel geven wat je kunt hebben in Suriname. Wij hebben daarbij nagedacht over de locatie en de omgeving.


Onze diensten

Wij bieden appartementen en bungalows aan in Suriname.

Surivac Appartementen en Bungalows bied exclusieve appartementen en bungalows aan in Suriname. Deze zijn nieuw door ons laten bouwen. De appartementen en bungalows zijn helemaal vanaf begin af aan gemaakt en zien er dus nog helemaal nieuw uit. Voor meer informatie over ons of over ons bedrijf kunt u kwijt op het contact formulier.

Speciale aanbiedingen