Cocobiacoweg 200 te Paramaribo
Telefoon nummer:   597-8973937

Contact

Ook stagiairs of internationale studenten komen in aanmerking!

Stagiairs / internationale studenten
Sinds kort hebben wij appartementen en bungalows beschikbaar voor reizigers maar tegenwoordig ook voor Internationale studenten of stagiairs die voor hun studie in Suriname moeten verblijven. Voor aantrekkelijke prijzen bieden wij nu ook appartementen aan voor Internationale studenten of stagiairs. Deze appartementen zijn voorzien van alle benodigdheden die je je maar kan bedenken.


Voor stagieres,het academisch ziekenhuis,(15 min loopafstand), Diakonessen ziekenhuis ligt ook in de buurt.

Klimaat

Suriname heeft een tropisch regenwoudklimaat, met een grote- en kleine regentijd, alsook twee droge tijden. De temperatuur schommelt tussen 24 en 36 graden Celsius. Gedurende de regentijd is de gemiddelde temperatuur 27,3 graden, terwijl die tijdens de droge tijd oploopt naar 32 graden Celsius. 's Morgens loopt de temperatuur geleidelijk op van ca. 24 graden naar 32-34 graden (14.00-16.00 u.) om daarna geleidelijk aan weer te dalen naar 24 graden (04.00-06.00 u.).

Natuur

Suriname kent een grote verscheidenheid aan flora en fauna. Het overgrote deel van Suriname, zo'n 80%, is met oerwoud bedekt. Dit oerwoud maakt deel uit van het grootste tropische regenwoud op aarde, het Amazoneregenwoud, waarvan het grootste deel op Braziliaans grondgebied ligt. Het Surinaamse binnenland is daarom een geliefd studieoord voor biologen uit de gehele wereld.